A e dini vajza e kujt është Mbresa e Big Brother Kosova?

Mbresa ka lënë me të vërtetë mbresa tek publiku me paraqitjen e saj në Big Brother Vip Kosova.

Ajo sonte ka ka treguar një pjesë të jetës së saj dhe ka zbuluar se prindërit e saj janë ndarë, ndërsa ka një lidhje speciale me nënën e saj, znj. Tevide Imeri.

Kjo e fundit drejton Sindikatën e Mjekëve të Kosovës, transmeton TeleshkronjaPost.

, Teleshkronja Post