Abdixhiku takon Ramën

Kryetari Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku është takuar sot me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Abdixhiku ka thënë se Kosova dhe Shqipëria kanë të ardhme të mirë kur trajtojnë hapur e afër çdo temë e rrugëtim.

“Kafen e mëngjesit e pimë bashkë në Prishtinë; afër Sheshit Skenderbeu. Kosova dhe Shqipëria kanë të ardhme të mirë kur trajtojnë hapur e afër çdo temë e rrugëtim”, ka shkruar ai në Facebook.