“Aktron shumë”, Lorenci dhe Elvisi ç’nuk thonë për Oltën (VIDEO)

Lorenci dhe Elvisi biseduan mëngjesin e sotëm për lojën e Oltës deri në këtë pikë. Sipas Lorencit ajo e ka marrë shumë seriozisht lojën dhe po tregon një anë negative duke u foksuar aq shumë aty.

Ai i tha Elvisit se në “Prime” e nesërm, nuk do ulet më pranë Oltës, sepse sipas tij, i transmeton energji negative. Ai u shpreh se nuk po gjykon personalitetin e saj dhe as mënyrën se si mund të jetë në jetë jashtë shtëpisë së Big Brother, por brenda po luan keq.

Elvisi nga ana tjetër tha se Olta aktron shumë dhe tha se në jetën jashtë nuk është fare ashtu siç shfaqet brenda në shtëpi, njofton TeleshkronjaPost.

Të dy djemtë thanë se është shumë e rëndësishme që të jesh vetvetja në këtë lojë dhe pavarësisht se publiku mund të krijoi një opinion të keq apo të mirë për ty, të paktën ai është karateri yt.