A.Hoxha

A.Hoxha

- Teleshkronja Post https://teleshkronjapost.com/author/a-hoxha/

Çamëri moj Çamëri

Çamët (greqisht: Τσάμηδες Tsámides) janë shqiptarë, banorët vendas të krahinës së Çamërisë, që gjendet mes Shqipërisë dhe Greqisë. Çamët kanë një identitet kulturor të veçantë, i cili është një përzierje e ndikimeve shqiptare…

- Teleshkronja Post https://teleshkronjapost.com/author/a-hoxha/

Prishtina e kthen Pefqelin

Mesfushori Mërgim Pefqeli është prezantuar të enjten te skuadra e Prishtinës. Klubi kryeqytetas ka njoftuar se Pefqeli ka firmosur kontratë dyvjeçare. 28-vjeçari sezonin e fundit ishte…