Big Brother VIP Kosova LIVE

Ketu mund ta shikoni Big Brother VIP Kosova Live 2 pa nderprerje ne te dy kanalet në lidhjet e mëposhtme, programi i PRIME fillon nga ora 21:00, shkruan Teleshkronja Post.

Me poshte do gjeni mundesine per te shikuar Big Brother Kosova LIVE PRIME-en e sontme dhe do keni mundes ta shikoni nga telefoni, kompjuteri, tableti etj. Shikojeni poshtë reklamës drejtë për drejtë programin, nëse nuk hapet, refreshoje uebfaqen.

Keni dy mundësi, me video dhe me linqe. Nëse videon nuk hapet, i keni lidhjet më poshtë: