Bledi komenton marrëdhënien Kiara-Luiz, “ngacmon” edhe Oltën

Bledi komentoi marrëdhënien e krijuar mes Luizit dhe Kiarës.Në gjykimin e tij, Kiara është më racionale, më e përmbajtur kur flet dhe i menaxhon mirë situatat.

Sipas tij, kjo lidhet edhe me traditën dhe me prejardhjen e saj dhe sipas Bledit vajzat si ajo janë posesive, të kontrollojnë dhe nuk të lëshojnë lehtë, transmeton TeleshkronjaPost.

Ai pyeti edhe Oltën për marrëdhënien e saj më bashkëshortin. Olta tha se ardhja në jetë e fëmijës, e ka shtuar akoma më shumë dashurinë dhe respektin midis tyre.