Bledi nuk humbë kohë, kapet direkt me Luizin: Je i paqëndrueshëm mendërisht

Bledi nuk vonon dhe kapet direkt me Luizin: Je i paqëndrueshëm mendërisht, përcjellë TeleshkronjaPost

Gazetari i njohur Bledi Mane është futur menjëherë në lojë. Ai është kapur direkt me Luizin duke e quajtur “të paqëndrueshëm mendërisht”.

Sipas tij, Luizi ka dy qëndrime në shtëpi. Një herë është i qetë dhe i qëndrueshëm, dhe një herë ai del nga vetja, ulëret, ofendon e kërcënon.

Luizi u shpreh se ai sulmon vetëm në kuadër të lojës, pasi nuk ka hyrë brenda në shtëpi të krijoi miqësi. Kur të dalim jashtë, mund të flasim e të rrijmë sa të duash bashkë, i tha Luizi Bledit./TeleshkronjaPost/