Çudit Maestro: Tea e këput në mes Luizin

Sipas Maestros, Tea është më superiore se Luizi. Kështu u shpreh ai sot gjatë një bisede me Kristin duke i treguar për darkën e Luizit dhe Teas.

“I thashë unë fol me Tean, përballu me Tean, u tërhoq. Tea e këput në mes Luizin. E ka këputur që tek darka, me argumentet e saj nuk e lë të marrë frymë”, tha Maestro.

Kujtojmë që Tea është në nominim së bashku me Oltën dhe Dean./TeleshkronjaPost/