E FUNDIT: Ndahen Dafina dhe Dj Geek?

Romanca mes këngëtares shqiptare, Dafina Zeqiri dhe dixhejt të famshëm – Dj Geek ka marrë fund. Kështu të paktën duket sipas fakteve që shihen në instagramin e tashmë ish-çiftit.

Dafina më nuk e ka follow Geek’un, e as ky i fundit Dafinën, transmeton TeleshkronjaPost, ndërsa për më tepër.

, Teleshkronja Post

Përveç kësaj, këngëtarja ka postuar një fotografi të zezë me mbishkrimin “Empty” që në shqip i bie “Thatë”.

, Teleshkronja Post

Kjo nuk është hera e parë që Dafina Zeqiri ndahet nga ai.

Edhe në prill të vitit 2020 ajo pati pranuar vet se është ndarë nga DJ.

“Ishte një lidhje e shkurtër e që përfundoi shpejt. Me sa duket nuk shkojnë bashkë edhe puna, edhe lidhja romantike. Kështu që vendosa që puna dhe ekipi është më e rëndësishme se lidhja. Mendojmë të mbajmë ekipin sa më të shëndetshëm, sepse ne jemi si një familje. Kështu që u desh t’i jepja fund lidhjes për të shpëtuar lidhjen në ekip, që për ne është më e rëndësishme.”, pati thënë këngëtarja.