‘Edhe këtë nuk e kisha parë’, Efi merr dhuratën e pazakontë [FOT

Një nga banoret e cila edhe pas daljes po komentohet dhe ka fituar vëmendjen e publikut është Efi, transmeton Teleshkronja Post.

Loja e saj brenda shtëpisë është pëlqyer shumë duke fituar zemrën e ndjekësve të cilët së fundmi kanë bërë një editim shumë ‘funny’ duke vendosur fytyrën e Efit në ‘letrën e lekut’.

“Edhe këtë nuk e kisha parë“, shkruan Efi.

, Teleshkronja Post