Finalja e Big Brother VIP 2 flitet se do të mbahet në stadiumin “Air Albania”

Finalja | Big Brother VIP Albania ka vazhduar të jetë një prej programeve më të ndjekura në Shqipëri për katër muaj të gjatë, ndërsa flitet për një finale spektakulare në Air Albania Stadium.

Format ka krijuar një nivel kureshtjeje dhe vëmendjeje të jashtëzakonshme nga publiku shqiptar, duke bërë që finalja e këtij edicioni të shtyhet në datën 6 maj.

Kjo edicion ka sjellë personalitete nga fusha e mediave, muzikës, lojërave elektronike, sportit dhe shumë të tjerë.

Për sa i përket banorëve, ata janë bërë personazhe publike të njohura nga miliona shikues në të gjithë Shqipërinë. Secili prej tyre ka një histori të veçantë dhe karakteristika të ndryshme, të cilat i bëjnë ata unikë në mënyrën e tyre.

Ata janë kthyer në simbole të shumë qytetarëve, të cilët ndjekin ngjarjet në shtëpi dhe bashkëveprojnë me banorët e shtëpisë, shkruan Teleshkronja Post.

Në këtë edicion, organizatorët e programit kanë bërë shumë përpjekje për të siguruar një eksperiencë më të mirë për shikuesit dhe banorët.

Kjo ka përfshirë ndryshime në formatin e programit dhe në mënyrën e përdorimit të teknologjisë. Shtëpia e re e Big Brother VIP Albania ka qenë më moderne dhe e pajisur me teknologji të avancuara.

Nëse organizatorët e programit vendosin të bëjnë finalen në stadiumin “Air Albania”, kjo do të jetë një ndryshim i madh krahasuar me edicionin e parë të Big Brother VIP Albania. Kjo do të jetë një mundësi unike për të ndjekur finalen në një ambient tjetër, që do t’i japë më shumë vlerë këtij spektakli të madh.

Ndërkohë, në shtëpinë e Big Brother VIP Albania aktualisht ndodhen 11 banorë, të cilët luftojnë për një vend në finalen e programit. Edhe pse ka vetëm katër vende të disponueshme, secili prej tyre synon që të jetë ai që do të fitojë këtë edicion të Big Brother VIP Albania.

Kjo do të jetë një sfidë e vështirë, pasi secili prej tyre ka treguar aftësitë dhe karakteristikat e tyre në mënyrë të ndryshme.

Gjatë kësaj periudhe, ka pasur shumë momente emocionuese në shtëpinë e Big Brother VIP Albania. Banorët kanë ndarë me publikun historitë e tyre personale dhe kanë treguar aftësitë dhe karakteristikat personale. / TeleshkronjaPost.com