Fjalosen ashpër Maestro dhe Luizi (VIDEO)

Në orët e vona sonte ndodhi një e papritur ku Maestro dhe Luizi u futën në debat të ashpër me lojë fjalësh, shkruan TeleshkronjaPost.

Maestro u hidhërua keq me Luizin, ku i kërkonte të mos i fliste më Luizi. Për më tepër ndiqni videon më poshtë: