Fotinia është në Big Brother prapë, po me Danielin çfarë ka ndodhur (VIDEO)

Ashtu si Luiz dhe Kiara, 6 vite më pare edhe dasma e Danielit dhe Fotinisë mbajti mbërthyer para ekranit të gjithë shqiptarët. Ata u shpallën çifti fitues i Big Brother 9 dhe u komentuan për shumë gjatë në media gjatë asaj kohe.

Banorje e re e këtij edicioni të Big Brother Albania, Fotinia ka qenë aktive në Instagram dhe në intervista në televizion. Së fundmi ajo u rikthye sërish duke u bërë pjesë e Big Brother VIP, por kurioz me siguri jeni dhe për Danielin.

Danieli bën një jetë larg kamerave. Ai nuk ka preferuar të vazhdojë famën pas pjesëmarrjes në Big Brother. Megjithatë më poshtë ju sjellim një foto të tij të fundit e siç e shikoni Danieli nuk ka ndryshuar shumë që atëherë./ TeleshkronjaPost

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post