Habit Olta: Jam afeksionuar me Luizin, se mohoj dot

Olta ka pranuar se është afeksionuar me Luizin, edhe pse janë kundërshtarë. Ajo dhe Maestro teksa ishin duke biseduar në dhomën e gjumit duke u shprehur se nuk ndihen aq të lirshëm me banorët e rinj aq sa me ‘bërthamën’.

Olta përmendi Luizin duke shtuar se pavarësisht konkurrencës në lojë ka krijuar afeksion për të.

“Luizin e kam kundërshtar në lojë por jam afeksionuar, nuk e mohoj e pranoj se nuk jam kafshë”, tha Olta./teleshkronjapost.com/

, Teleshkronja Post