Imitimi në “Portokalli Big Brother”, Luizi kujdeset që Kiara të mbarojë ushqimin (VIDEO)

Banorët kanë shikuar një emision të Big Brother Portokalli, ku imitimet dhe reagimi i Kiaras dhe Luizit morën të gjithë vëmendjen e publikut, shkruan TeleshkronjaPost

Vëllai i Madh ka bërë të mundur që banorët të shohin Big Brother Portokalli dhe të kenë një natë argëtuese. Imitimet në emision kanë bërë që shumë prej tyre të qeshin dhe t’i marrin me sportivitet, por jo të gjithë janë ndjerë mirë me atë që kanë parë.

Në veçanti, Kiara ka ndjerë keq me imitimin e saj dhe këtë e ka treguar Luizit pasi panë emisionin.

Reagimi i Kiara-s ndaj imitimit në Portokalli ishte shumë emocional. Ajo u shpreh në lot dhe pastaj refuzoi të hajë ushqim, duke thënë se nuk ndihej mirë.

Luizi i sugjeroi që të vazhdonte të hajë, duke argumentuar se duhet të shtojë peshë dhe se do të përfundonte ushqimin deri në fund. Megjithatë, Kiara refuzoi të ngrihej nga tavolina derisa të mbaronte të gjithë gjellën.

Shikoni ngjarjen në mënyrë të detajuar dhe në këtë artikull ju mund të shikoni reagimin emocional të Kiara-s ndaj imitimit në Portokalli. / TeleshkronjaPost.com