Ja sa bukur kërcen Luizi, shijoni lëvizjet fantastike të tij (VIDEO)

Në orët e vona sonte të gjithë banorët janë mbledhur jashtë dhe po vallëzojnë me muzika të ndryshme të hiteve të vjetra, shkruan Teleshkronja Post.

Ai që bie në sy me lëvizje dhe kërcim interesant është Luisi. Shikoni videon më poshtë se si Luizi kërcen bashkë me banorët :