“Je bërë si qengj”/ Olta dhe Qetsori ngacmojnë Luizin [VIDEO]

Olta është bërë palë me Qetsorin dhe duke qëndruar me të, po përfiton nga rasti për të “sulmuar” Luizin, transmeton Teleshkronja Post.

Kjo e fundit hodhi “kunja” ndaj tij, duke i thënë se ditët e fundit është bërë si qengj. Duke folur me ironi, Olta tha se ka lezet kur Luizi rri urtë.

Të njëjtat fjalë madje ia tha edhe Qetsori. Ky i fundit i tha se Oltës se hyrja e tij e ka fuqizuar atë, të paktën në raport me lojën në shtëpi.

Nga ana tjetër, Luizi i tha Oltës se ai ka punuar për këto ditë, prandaj po rri i qetë. Ai i tha që pas dy javësh do fillojë letërsia, gjë për të cilën tha Luizi, Antoneta nuk ka mundësi ta ketë.

Qetsori i tha Luizit se ai do e ndjekë Antonetën nga shtëpia, duke nënkuptuar që do largohet ai nga Big Brother “Prime” e së shtunës.