Jori dhe Luizi kërcejnë bashkë në oborr (VIDEO)

Sot ditën në mëngjes, Luizi dhe banorja e re, Jori, kanë filluar ditën bashkë duke kërcyer me disponim të mirë, shkruan Teleshkronja Post.

Pas një nate të gjatë të prime mbrëmë për Luizin dhe Kiaran, pasi moren disa informacione nga jashtë prej produksionit si avantazh për Kiaran, duket se e kan lën pak një anë.

Shikoni videon duke kërcyer Jori Delli dhe Luizi bashkë në oborr: