Juliana, Vedatit: Meshkujt si ti, dhjetë i shti në xhep [VIDEO]

Derisa po diskutonin për lidhjet dhe njoftësitë mes çifteve, Xhuliana Nura dhe Vedat Bajrami kanë pasur debate të forta sot mes vete.

Në vazhdimësi Vedati dhe Juliana po kanë debate mes vete dhe sot u pa edhe një tjeter ku ishte i përfshirë edhe Atdheu, transmeton teleshkronjapost.com

Në një moment Juliana i tha Vedatit: Meshkujt si ti, dhjetë i shti në xhep./TeleshkronjaPost/