‘Kam tentuar t’i jap fund jetës’, sekreti i Luizit që tronditi banorët [VIDEO]

Vëllai i madh u dha detyrë banorëve të shkruanin sekretet e tyre dhe t’i lexonin perpara të gjithëve e të mundoheshin të gjenin cili sekret i përkiste kujt.

Një nga sekretet që tronditi banorët ishte: “Kam tentuar t’i jap fund jetës”, njofton TeleshkronjaPost.

Banorët nuk e gjetën dot ndaj edhe Luizi ka rrëfyer se ai sekret i përkiste atij. Ai ka rrëfyer se 4 prej sekreteve i përkisnin atij.

Këto ishin sekret e tij:

  1. Kam tentu me vra veten.
  2. .Kam flirtuar me mamanë e një shoku.
  3. .Jam dashuruar në Big Brother.
  4. Njëra më ka paguar udhëtimin për në Zvicër.