Kënga epike që Luizi e “dedikoj” për Maestron në shtëpinë e “Big Brother” (VIDEO)

Pavarësisht se dita e sotme në shtëpinë e “Big Brother” ka qenë e mbushur me drama, diskutime e debate, provat për shfaqjen kabare që do duhet të bëjnë banorët ka bërë që atmosfera pozitive të rindizet dhe krijmtaria e konkurentëve të jetë në kulm.

Një nga momentet më interesante të pasdites ka qenë ai mes Luizit dhe Maestros, me këngëtarin që ka bërë edhe një këngë për mikun-armikun e tij, të cilën nuk duhet ta humbisni.

Teksti siç mund ta merrni me mend është shumë i thjeshtë, me Luizin që i thotë Armaldos “mos e kruaj me mua se do të të nxjerr nga shtëpia”.