Ky është banori i eleminuar nga BIG BROTHER VIP KOSOVA

Publiku ka vendosur që banorja e cila duhet të eliminohet që nga sonte prej aventurës televizive të Big Brother VIP Kosova është Himena Sherifi.

Kujtojmë se të nominuar në këtë javë ishin gjithsej gjashtë banorë, përfshirë: Vedatin, Artën, Himenën, Mbresën, Blastën dhe Atdheun.

Më i votuari ishte Vedati si banori më i preferuar, shkruan Teleshkronja Post.