Lot dhe përqafime, pajtohen Kiara dhe Efi [VIDEO]

Kiara dhe Efi më në fund janë pajtuar. Dy vajzat kanë vendosur t’i lënë pas keqkuptimet dhe që disa gjëra t’i diskutojnë kur të dalin.

Efi i ka kërkuar Kiarës të mos ndryshojë, njofton TeleshkronjaPost.

“Nuk kam ndryshuar, thjesht jam tërhequr. Dyshova për një moment, e vura veten në vendin tënd dhe thashë unë po të isha në vend të Efit nuk do isha prononcuar. Më merrje në telefon, ndoshta duhet të të kisha marrë dhe unë po mendova se ka diçka prandaj nuk më telefonove. Tani më duket sikur çdo gjë më vihet kundër.

Nga ana tjetër Efi i tha Kiarës: M’u duk sikur shoqja ime i foli në vesh shokut tim dhe u distancuan. Dyshja shpërthyen në lot gjatë sqarimit dhe u përqafuan me njëra-tjetrën.

Ja diskutimi mes dy vajzave, Efit dhe Kiaras, më pas u pajtuan: