Luiz me lot në sy: E them me plotë binje se mes meje e Kiarës ka vetëm dashuri dhe sinqeritet (Video)

Informacionet që i’u dhanë Kiarës mbi opinionet jashtë dhe portalet mediatike, duket se mërzitën çiftin Kiara-Luiz.

Në një bisedë me moderatoren Arbana Osmani, Luizi u bëri thirrje të gjithëve që ta respektojnë lidhjen e tyre dhe shprehu se mes tyre ka vetëm respekt, dashuri dhe jo interes.

“Kanë zgjedhur artikujt që iu kanë interesuar”, revoltohen miqtë e Kiara Titos.

Si avantazh për liderin e shtëpisë, Kiarës iu dha e drejta për informacion nga jashtë, transmeton Teleshkronja Post.

Asaj i’u tregua një klip me informacione për të, nga tituj portalesh dhe media të ndryshme.Kiara u ngarkua shumë dhe u mërzit nga ky informacion, ku mes të tjerash thuhej se miqtë e saj janë kundër lidhjes me Luizin.

Kjo është deklarata e Luizit për dashurinë qe ka ndaj Kiarës: