Luizi: ‘Big Brother’ është shpresa ime e fundit, nëse nuk fitoj do iki përfundimisht në Amerikë

, Teleshkronja Post

Në një bisedë të bërë me Kristin, Luizi ka rrëfyer se nëse nuk do t’i ecte në Big Brother, do largohej përfundimisht nga Shqipëria për t’u zhvendosur në SHBA tek familja.

Kristi: Pse në Amerikë? Luizi: Se në Amerikë kam familjen. Kristi: Aty duhet të ikje Luizi: Thosha nëse nuk më ecën te Big Brother-i, e kisha bërë në plan me e mbyll me Shqipërinë, komplet. S’do kthehesha më..

Kristi: Përgjithmonë? Luizi: Përgjithmonë, do rrija atje. Do bëja një restart tjetër atje. Dhe e ndava mendjen. Tani kur hyra këtu, këtu ku jam ulur ishte Kiara dhe kur e pashë live ishte gjë tjetër.

Kiara më ka dalë jashtë parashikimeve, se shumë gjëra i kisha parashikuar. S’e edhe kur e pëlqeva nuk e dija që do e doja kaq shumë sa për të mos më zënë gjumi. Më rrinte mendja tek ajo./TeleshkronjaPost/

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post

Luizi qan në ‘Big Brother’: Nuk po duroj dot më, kam mall për nënën

, Teleshkronja Post