Luizi i bën premtimin e madh Kiarës: Çmimin e madh kam vendosur ta jap ty

Luizi i ka bërë një premtim të madh Kiarës. I sigurt se ata do shkojnë në finale, Luizi tha se çmimin e madh do ja jap Kiarës.

Luizi: Tani unë dhe ti jemi në finale, që të dy dhe e fiton ti, transmeton TeleshkronjaPost.

Kiara: Ç’pate Lui?

Luizi: Kam vendosur me ta dhënë ty, sepse të dua shumë për Zotin. E meriton.

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post