Luizi i thotë Shpatit: Po nuk e fitova Big Brother-in…

Gossip: Luiz Ejlli e ka shprehur shumë herë që qëllimi i tij më i madh është të fitojë Big Brother dhe duket se asgjë nuk e ndal, edhe pse ka patur debate të shumta e deri tek ndarja e fundit me Kiarën.

Gjatë një bisede me Shpatin, Luizi ka treguar edhe opsionin që ka menduar nëse nuk fiton, transmeton Teleshkronja Post.

Ai tregoi se nëse nuk fiton, do largohet për në Amerikë, aty ku jeton familja e tij.

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post

Luizi: Nëse e di që nuk e fitoj Big Brother dal që sot. Dal që sot, e lë. Kam inat me vete, o me e fitu o s’ka.

Shpati: Çfarë kushti i ke vënë vetes?

Luizi: O e fitoj o s’ka. Veç me e fitu

Luizi: Kam thënë nëse e fitoj, do rri në Shqipëri, po nuk e fitova, avionin e në Amerikë./TeleshkronjaPost/

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post