Luizi imiton Kiarën, Efi dhe Kiara shkrihen së qeshuri (VIDEO)

Luizi përpos strategjisë në lojë duket se është i mirë edhe në imitime, ku shpesh herë e ka imituar Bjorin më mënyrën si ecte banor ky që e ka mbrëmë shtëpinë e Big Brother pasi u eliminua.

Por, Luizi e imiton bukur edhe vajzën që e pëlqen brenda asaj shtëpie Kiarë, ku mbrëmë derisa ishin duke qëndruar në dhomë me Efin dhe Kiaren e imiton këtë të fundit, shkruan InfoKosova.

Efi dhe Kiara u shkrin duke qeshur me këtë imitim pasi e bëntë aq bukur si të fliste kiara ku zakonisht flet për marrëdhënien e tyre që herë është e mirë e herë më e lëkundur me zenka.

Ndryshe, Kiara Efi dhe Luizi kanë krijuar një grup me emrin ”LEK” që janë inicialet e parë të emrave të tyre e këtë emër të grupi ia ka vendosur Kiara pasi Maestro nuk pranoi te behej grup me ta./InfoKosova/