Luizi pranon se është “sëmurë” ? [VIDEO]

Dy shkodranët duke bisdeuar: Në një bisedë me Tanin në dhomën e gjumit, Luizi ka shprehur shqetësimin se mund të përjashtohet të shtunën. Luizi: Kam një siklet, mund të largohem nesër nga shtëpia.

Sipas tij, debati që ka patur me Evën mund të keqinterpretohet dhe të merret si presion psi*ologjik ndaj saj. Kujtojmë që pas debatit për Evën erdhi një zarf i zi që e përjashtoi nga loja ndërsa për Luizin nuk është marrë një vendim.

Duket se çifti kanë lënë gjithqka prapa krahëve. Ata janë pajtuar mes vetë dhe duket se kanë arritur një paqe ku çdo shqiptar e kishte pritur tashe disa orë. Diten e sotme ne media ka qarkulluar lajmi se Luizi do ta lere shtepine diten e neserme.

Medje u perfoli se sot eshte larguar nga hapsirat e shtepise Big Brother per te bere disa analiza, dhe rezultati mbi analizat tregohen te shtunen se ne coftse eshte i s*mur do te largohet perfundimisht duke hequr dore nga cmimi i madh./TeleshkronjaPost/