Maestro kërcënon Luizin: “Kur të shkon thika në palcë, të erren sytë”

Armaldo, Kristi dhe Luizi janë në nominim të tre këtë javë dhe njëri nga ta do ta lërë shtëpinë të shtunën në Prime, shkruan Teleshkronja Post.

Armaldo është mllefosur shumë nga nominimi duke e përjetuar keq dhe ka paralajmëruar Luizin se do ia kthej këtë nominim, duke i thënë se i ka bërë pabesi.

Shikoni videon ku Armaldo shpreh frustërim ndaj Luizit: