Malishevë: Gruaja e rrah burrin, ai e raporton në polici

Një grua është arrestuar në Malishevë, pasi që e njëjta ka sulmuar fizikisht bashkëshortin e saj, njofton TeleshkronjaPost.com

Sipas burrit, ai ka pasur një debat të shkurtër me gruan për një problem të vogël familjar, por pasi që ai ka refuzuar kërkesat e saj, gruaja ka filluar të sulmojë.

Ai ka thënë se nuk ka përdorur forcë kundër saj, dhe se nuk e ka kërcënuar asnjëherë, por që gruaja ka qenë e ndjeshme dhe e irrituar pas diskutimit.

Ndërkaq, gruaja ka mohuar nënvizimet e bashkëshortit dhe ka thënë se ai ka filluar kërcënime dhe dhunë verbale ndaj saj, dhe se ajo ka reaguar në vetëmbrojtje.

Policia ka filluar hetimet për të zbuluar të gjitha detajet e ngjarjes dhe për të vërtetuar fakte nga të dyja palët, shkruan TeleshkronjaPost.

Ndërkohë, zyrtarët kanë bërë thirrje për qytetarët që të bëjnë raportime të ngjarjeve të tilla në mënyrë që autoritetet të mund të intervenojnë në kohë dhe të parandalojnë dhunën në familje.