Mediat serbe ‘TERBOHEN’ nga deklarata e familjes Kelmendi

Familja Kelmendi ka folur për mediat pas kualifikimit në finale, për faktin që arritën të korrin sukses në emër të Shqipërisë në “Eurovision”.

Momentalisht po zhvillohet finalja e madhe dhe familja Kelmendi ka gjasa reale për fitore me paraqitjen mbreslënëse në këtë festival, shkruan TeleshkronjaPost.

Por, si gjithmonë sukseset e shqiptarëve dhe deklaratat e tyre, nuk lihen pa u komentuar nga fqinjët e shqiptarëve. Ja çfarë deklaruan familja Kelmendi, fjalë që ngjallën reagim në Beograd:

“Ne jemi të një gjaku, të një kombësie, Kosova dhe Shqipëria janë si vëlla dhe motër dhe ne kemi një nënë që është Shqipëria e Madhe”, tha Kelmendi.

Pikërisht kjo deklaratë ka tërbuar mediat serbe, që e kanë cilësuar në shkrimet e tyre si “Skandal të madh”.

, Teleshkronja Post

“Skandali i shqiptares në Eurovizion: “Shqipëria e Kosova jemi si vëlla e motër, dhe nëna jonë është Shqipëria e Madhe”, është vetëm një nga titujt e mediave në Serbi në lidhje me deklaratën e familjes Kelmendi para gazetarëve.