Megi Pojani bën premtimin publik: Nëse fiton Luizi, unë do të…

Shokët e Luizit, Mario dhe Joni ishin sot të ftuar në “Fan Club” ku thanë se kanë ndërmarrë një “challenge” për të parë se sa shqiptarë do të kthehen bjond si Luizi.

Kjo ishte biseda e tyre:

Miqtë e Luizit: Kemi bërë challange, të shohim tani shpresoj të na ndihmoni edhe ju që derisa të mbarojë Big Brother Shqipëria të kthehet në vend skandianav.

Megi: Ju ka ndihmuar ndopak kjo?

Miku Luizit: Kam një javë që s’kam paguar parkingun.

Më pas shokët e Luizit sfiduan dhe Megin që të bëhet bjonde, teksa moderatorja premtoi se do të bëhet nëse Luizi fiton Big Brother-in./TeleshkronjaPost.com/

, Teleshkronja Post