Momenti epik: Luizi dhe Armaldo tentojnë të puthen në buzë, Kiara ndërhyn menjëherë

Luizi dhe Armaldo nuk i kanë kursyer batutat sot me njëri-tjetrin. Armaldo iu afrua këngëtarit me shaka dhe ky i fundit i tha: Kam frikë se po më puth.

Armaldo: Për të puthur vetëm ti puth, unë nuk di të puth (qesh)

, Teleshkronja Post

Luizi: Çfarë do të thuash ti me këtë?

Armaldo: Vetëm ti puth, unë nuk di. Nuk di të puth.

Luizi: Pse më afrohesh?

Armaldo: Unë të afrohem? (Maestro i afrohet sërish me shaka).

Në këtë moment Kiara, e cila ishte e pranishme tha: Është e vërtetë që Luizi puth shumë mirë.

Luizi: Hajde të ta tregoj unë se si puthet

Armaldo dhe Luizi janë afruar të dy por Kiara i ka ndarë. “Jojo bababa ç’po ndodh”, është shprehur ajo. Më pas grupi ka shpërthyer në të qeshura./TeleshkronjaPost/

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post