Momenti kur Melisa shpërtheu në lot pas përplasjes me Vedat Bajramin [VIDEO]

Dy banorët e shtëpisë Big Brother VIP Kosova, Melisa dhe Vedati kanë pasur një përplasje gjatë javës.

Melisa duket se nuk e ka përjetuar shumë lehtë këtë përplasje.

Ajo në një moment ka shpërthyer edhe në lot, madje i ka thënë Vedatit se nuk ka nevojë për përkrahjen e tij.

“S’kam nevojë për përkrahjen tënde, për sa kohë flet pas shpinës sime për historinë time”, u shpreh ai.