Motra e Luizit merr Instagramin e të vëllait dhe e kthen në emrin e vetë: Kanë tentuar ta vje*dhin (PAMJE)

Motra e Luizit, Ina e ka marrë në dorë Instagramin e të vëllait dhe ka ndryshuar emrin duke vendosur emrin e saj, njofton TeleshkronjaPost.

“Fansa të dashur! Për arsye sulmesh deri në ekstrem për të vjed.hur këtë Instagram motra e Luizit që është zotëruesja e këtij Instagrami do ta menaxhojë vetë. Me shumë dashuri familja e Luizit”, shkruhet në postim.

Ky veprim nuk i ka pëlqyer fansave të cilët kanë nisur me komente kundër këtij vendimi duke u shprehur se ata i kanë bërë follow Luizit e jo të motrës. /TeleshkronjaPost.com/

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post