“Në Shkodër e kanë frikë Luizin”, Gerti flet për këngëtarin

Në një bisedë ditën e sotme në shtëpinë e Big Brother VIP, Gerti, Lorenci dhe Luizi kanë diskutuar me njëri-tjetrin, njofton TeleshkronjaPost

Me shaka, Gerti thotë se në Shkodër Luizin e kanë frikë dhe se njerëzit ndërrojnë krah kur kalon ai.

Pjesë dhe fragmente nga biseda e tyre:

Gerti: Në Shkodër e kanë frikë Luizin. Ndërrojnë krah kur kalon Luizi. Është gangster

Lorenci: Pse më burrë, është që çke me atë punë, kur ka gjë me mua, vjen e ma thotë

Luizi: Shko në Dobraç e pyet

Gerti: Kam pyetur, kam pyetur

, Teleshkronja Post