Një buqetë me lule dhe dedikim romantik, Olta surprizohet nga partneri

Olta është surprizuar sot për Shën Valentin nga partneri i saj, Dori. Në shtëpinë e Big Brother ka ardhur një buqetë me lule dhe një letër për Oltën.

Ajo vrapoi kur e pa dhe gëzoi pa masë kur kuptoi që janë për të, trasmeton Teleshkronja Post.

Banorët gjithashtu u mblodhën tek Olta dhe ajo u tregoi letrën që i ka dërguar Dori, me disa foto të tyre.

“Edhe pse nuk di të shkruaj shumë fjalë dashurie, dua të të them se je shumë e rëndësishme për mua. Gëzuar Shën Valentinin”, shkruhej në letrën e Dorit./TeleshkronjaPost/

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post