NOMINIMI/ Kë doni të largoni sonte nga ‘Big Brother VIP’?

Dea, Kiara, Luizi, Olta dhe Beati janë në nominim dhe njëri prej tyre do të lërë sonte shtëpinë e “Big Brother VIP”. Votoni në sondazhin e mëposhtëm se cili banor do donit të largohej.

Dea, Luizi, Olta, Kiara apo Beati? Komentoni kë doni ta largoni…