Olsi Bylyku dhe Roza Lati imitojnë Luizin dhe Kiarën e Big Brother (VIDEO)

Në emisionin “Why Not” në RTV Ora që moderohet nga Roza Lati, aktori Olsi Bylyku dhe Roza Lati kanë imituar Luizin dhe Kiarën e Big Brother.

Biseda mes tyre vijon si më poshtë, shiko VIDEON më poshtë:

“Kam shëtit gjith botën mbarë, ti nuk je femër ti je arë, të dua fort”, i thotë Luizi.

“Okay”, thotë Kiara.

“Të dua fort, të kam jetë”, i thotë Luizi, Kiarës.