Olta-Luizit: Kur të kuptosh lojën time, unë do jem në Kuba duke shijuar çmimin

Dënimi i “Vëllait të Madh” për katër banorët, bëri bashkë në një vend, Oltën dhe Luizin, të cilët gjatë gjithë kohës kanë folur me ironi me njëri-tjetrin.

Gjatë një bisede Olta i tha Luizit se kur ai do arrijë të kuptojë lojën e saj, ajo do jetë në Kuba me pushime, duke shijuar paratë e çmimit të madh.

“Kur të kuptosh lojën time ti, do jem në Kuba unë, tu bo plazh, tu harxhu lekët e çmimit”, i tha Olta Luizit.

, Teleshkronja Post

“Dihet ku shkojnë këto natyrat e kësaj. Shkojnë në Kuba. Unë do shkoj në Kore të Veriut”, ia ktheu Luizi.

“Ça do të thuash me natyrat. Ça natyre kam unë?”, e pyeti Olta ndërsa Luizi iu përgjigj: “Manipulueset shkojnë në Kuba. Ne që jemi ‘happy’ (të lumtur) shkojmë në Maldive”./TeleshkronjaPost/

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post