Olta: Po s’dola sot, jam fituese e Big Brother

Olta është në nominim me Dean dhe Tean. Njëra nga banoret do dali sot. Gjatë mbrëmjes Olta i ka thënë Luizit se nëse ajo del sonte, fitues do jetë Armaldo. Por nëse s’del, fituese do jetë ajo.

“Po dola, fitues është Maestro ta dish”, i tha Olta. “Veç dil”, ja ktheu Luizi teksa e pyeti nëse mendon se do jetë fituese po s’doli.”Fituese jam unë, po s’dola sot”, iu përgjigj Olta.

Lexo edhe: Luizit i çojnë kupë në shtëpi, Olta e merr dhe e fsheh./TeleshkronjaPost/