Përplasje e papritur mes Oltës dhe Dea Mishel

Olta dhe Dea e nisën ditën duke folur me ironi me njëra-tjetrën. Olta duket se është shqetësuar për faktin që Dea u zgjua sot njëkohësisht me Luizin dhe konsumoi kafen e mëngjesit me të.

Duke folur me ironi Dea tha se një ditë do shoqërohet me të dhe një ditë tjetër me Luizin, që mos t’i mbesë qejfi askujt.

Ajo madje shtoi se edhe kur të bëjë nominimet, njërin emër do ja marrë Luizit dhe tjetrin Oltës.

Olta i tha Deas që mos të qëndrojë aq shumë me Luizin sepse po bie në sy. Ajo tha se për çdo gjë duhet të konsultohet me të paraprakisht./TeleshkronjaPost/