“Pse nuk ke një veshje dinjitoze?” || Kiarën nuk e mbajnë nervat

Pas dy ditësh shumë të tensionuar mes çiftit Luizi- Kiara duket se moderatorja edne nuk ka gjetur “paqe” me veten dhe partnerin e saj.

Ditën e djeshme teksa ishin duke pritur komentet e fansave të tyre, Kiara i ka kërkuar të vesh rroba më të mira sepse ai është i dashuri i saj.

Pjesë nga biseda:

Kiara: Ka mundësi të kesh një veshje dinjtioze të presim komentet

Luizi: Po tani pse të erdhën rrobat ty, mua nuk më erdhën.

Kiara: Po pse pak rroba ti ke, vish ato që ke. Na bën sikur s’ke rroba. Po tani a je me mua, apo… ? Po jo kështu, bashkë jemi po ik vishu

Luizi: Deri kur jemi?

Kiara: Deri në finale

Luizi: Po pastaj?

Kiara: Pastaj shohim…