Romeo ndahet nga Heidi: Nga tani e tutje jemi kundërshtarë

Debatet e fundit mes Romeos dhe Heidit kanë çuar në ndarjen e tyre. Romeo ja ka thënë troç Heidit në prime e sotëm se nga tani e tutje do jenë kundërshtarë e jo më partnerë.

Ledioni: Tani e ke Heidin kundërshtare në lojë?

Romeo: Po

Heidi shpërthen në lot.

Ledioni: Heidi si të bën të ndihesh kjo që tha Romeo? Sepse sapo hodhi poshtë raportin që kishit ndërtuar…

Heidi: Më vjen shumë keq, por e prisja