Stresi dhe Vedati ‘dhëmb-dhëmb’, debatojnë ashpër (VIDEO)

Zjarrë debat mes Vedatit dhe Stresit: Stresit duket se i kanë penguar komentet e Vedatit për ish-gruan e tij, shkruan Teleshkronja Post.

Ai është shprehur se një gjë e tillë nga ana e Vedatit nuk ishte e hijshme.

“Unë nuk muj me mendu për gruan e askujt këtu dhe nuk më zë goja ta flas”, u shpreh ndër të tjera Stresi.