shqiperi-greqi ligji i luftes

Ligji i Luftës ende në fuqi: Greqia dhe Shqipëria zgjasin paktin

Shteti i Greqisë dhe Shqipëria kanë rënë dakord të rinovojnë edhe me pesë vite të tjera “Paktin e Miqësisë, Bashkëpunimit, Fqinjësisë së Mirë dhe Sigurisë” midis dy shteteve. Ky lajm u bë me dije nga burimet diplomatike greke të cilat kanë pohuar që edhe Tirana zyrtare pozicionohet pozitivisht ndaj këtij rinovimi që është propozuar nga […]

Continue Reading