Jasharaj: Qeveritë Haradinaj, Mustafa e Hoti hapnin dyert për ne, Kurtit ia dërguam 82 letra dhe s’ka asnjë takim

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, në “Pressing” të T7 ka folur rreth bashkëpunimit që kjo sindikatë ka pasur me qeveritë e kaluara. Ai tha se të gjitha qeveritë e kaluara i kanë pasur dyert e hapura për dialog me SBASHK-un, por një gjë të tillë nuk e kanë edhe në raport me Qeverinë Kurti II. […]

Continue Reading