‘Thuje dhe njëherë, thuje’, agravon debati me Oltën, Ermiona çohet nga karrigia…

Ka agravuar debati mes Oltës dhe Ermionës. Teksa ndodheshin në kuzhinë, Olta i ka thënë Ermionës se është e paedukatë. Në këtë moment Ermiona është çuar nga karrigia dhe i ka dalë Oltës përpara duke i insistuar që ajo ta thotë edhe njëherë atë fjalë.

Pjesë nga debati:

Olta: Ti je e ashpër dhe e paedukatë.

Ermiona: Paedukatë e the dhe njëherë, shkoj atje (te dhoma rrëfimit) dhe ta tregoj unë sa paedukatë jam.

, Teleshkronja Post

Olta: Je! Je!

Ermiona: Thuje dhe njëherë thuje që jam e paedukatë.

Olta: Po më kërcënon?

Ermiona: Vazhdo thuje se unë kam punë me ata (produksionin), jo me ty më.

Olta: Je e paedukatë Jona.

Ermiona shkon në dhomën e rrëfimit. Kthehet pas disa minutash dhe debati vazhdon.

Ermiona: Kujdes kur flet. Bëj shumë kujdes kaq po të them. Emrin tim mos e përmend më fare! E përlyen emrin tim po ta përmendësh./TeleshkronjaPost/

, Teleshkronja Post