“UÇK, e vetmja kryengritje e suksesshme”

Profesori i Filozofisë, Blerim Latifi, ka thënë se të gjitha kryengritjet shqiptare në Kosovë kanë pasur përfundim tragjik në përjashtim të UÇK-së.

Me tej Latifi tha se kur të shuhen inatet personale, historia do të mbaj vetëm një shënim, atë të kryengritjes së suksesshme të UÇK-së.

“Nesër, kur të jenë shuar inatet personale dhe grindjet e politikave ditore të brezit tonë, historia do ta mbaj këtë shënim. Të tjerat do t’ia dhurojë harresës”, shkroi Latifi në Facebook.

Blerim Latifi

Postimi i plotë:

, Teleshkronja Post